trivium talent route!

Op het VMBO Trivium College maak je kennis met onze 3 beroepswerelden. Volg de Trivium Talent Route die als een rode draad door je hele schoolloopbaan gaat, van leerjaar 1 tot en met 4. Zo kun je goede keuzes maken die precies bij je passen. Voor je profiel en later voor een vervolgopleiding of beroep. Door de Trivium Talent Route leer jij jezelf steeds beter kennen. Je komt erachter waar je plezier in hebt en waar je goed in bent. 

Media, Vormgeving & ICT (MVI)

Ben jij creatief, heb je goede ideeën en vind je het leuk om jouw ontwerp digitaal om te zetten op de computer? Dan is MVI hét profiel voor jou! Films monteren, foto’s bewerken, websites, vlogs en apps maken. Ontwerp en presenteer posters, magazines en animaties, van script tot storyboard. Zie je jezelf al zitten in een digitale omgeving van multimedia, audiovisueel, video-editing en game-ontwikkeling? Jij kunt het ontwerpen, maken én presenteren!

Economie & Ondernemen (E&O)

Ben jij ambitieus en zoek je altijd een nieuwe uitdaging? Dan is E&O hét profiel voor jou! Je ziet overal kansen en kunt goed inspelen op situaties. Van klantgericht advies in de (web)winkel, onderhandelen met een leverancier of je producten verkopen. Je leert omgaan met mensen, producten, cijfers en geld. Inkopen, voorraad beheren en de boekhouding doet, kun jij ook heel goed de beste verkoopprijs berekenen! Jij kunt ondernemen, adviseren én verkopen!

Dienst- verlening & Producten (D&P)

Ben jij gastvrij, houd je van organiseren, heb je iets met horeca, toerisme en evenementen? Maak je het mensen graag naar de zin? Dan is D&P hét profiel voor jou! Jij bent straks een expert in organiseren en promoten! Binnen D&P heb je te maken met: keuken en bediening, beveiliging en EHBO, design en techniek, multimedia, sport en bewegen, recreatie en het bedenken en organiseren van evenementen. Jij kunt het maken, promoten en organiseren!

Zien we je op een van onze info avonden?

Open avond
Donderdag 23 januari 2020, 18.30 - 20.30 uur

Open avond
Dinsdag 4 februari 2020, 18.30 - 20.30 uur