jaar 1

 

 

Regels en afspraken

Iedereen op school moet zich oké, veilig en welkom voelen. Jij dus óók. Dan kom je graag naar school en leer je met plezier. Daarom hebben we regels en afspraken in de school.
Respect, veiligheid en verantwoordelijkheid. Dat vinden we belangrijk bij het VMBO Trivium College. Respect voor wie jij bent en mag zijn, respect voor elkaars leefwijze, culturen, talenten en beperkingen. 

Klik hier voor de schoolregels.

 

 

JE TELEFOON OP SCHOOL! 

We willen graag een prettige en veilige sfeer op de leerpleinen, zodat jij met aandacht voor de lessen en je opdrachten aan de slag kunt. Op onze school werken we op een laptop, je mobiele telefoon heb je daarom tijdens de lessen niet nodig. 

We ervaren dat mobiele telefoons tijdens de lessen voor veel afleiding zorgen. Daarom staat je telefoon altijd op stil en, afhankelijk van de afspraken per leerjaar, is je telefoon in je tas, in je kluisje of ingeleverd in de telefoonbox tijdens de lessen. De telefoonbox is afgesloten gedurende de les. 

Tijdens de pauzes en tussenuren mag je je telefoon alleen gebruiken in de kantine en op het schoolplein. 

 

 

De school is niet verantwoordelijk voor verlies/beschadiging en of diefstal van mobiele telefoons.  

In bijzondere gevallen kunt u uw kind het snelst bereiken door te bellen naar het centrale telefoonnummer van de school: 033- 4753694