jaar 2

JE MENTOR

Je mentor is in onze school de eerste met wie jij en je ouder(s)/verzorger(s) spreken over hoe het met je gaat en over je schoolresultaten. Je mentor begeleidt je ook bij belangrijke keuzes in je schoolloopbaan, zoals je profielkeuze en je vervolgopleiding. Het Trivium-gesprek is daar een belangrijk onderdeel van. Op het VMBO Trivium College heeft elke klas twee mentoren. Een van de twee mentoren geeft het mentoruur.

 

 

Het kennismakingsgesprek met je mentor

Op de eerste dinsdag van het schooljaar heb je samen met je ouder(s)/verzorger(s) een kennismakingsgesprek met je mentor. 

 

 

De informatieavond aan het begin van het schooljaar 

De informatieavond voor JAAR 2 vindt altijd plaats in de eerste maand van het schooljaar. Deze avond is speciaal bedoeld voor jou en je ouder(s)/verzorger(s).
Jullie maken dan kennis met jouw mentor, de ouder(s)/verzorger(s) van klasgenoten, de afdelingsleiders en met de coördinator onderbouw. Ook krijgen jullie van de mentor informatie over Magister, schoolregels, de Trivium Talent Route en het Trivium-gesprek. Eigenlijk over alles wat je wilt weten over JAAR 2.