jaar 3

 

 

WELKOM IN JAAR 3

De button JAAR 3 is gemaakt voor jou en je ouder(s)/verzorger(s). Alles wat je moet weten voor JAAR 3 kun je hier vinden. 

In jaar 3 ontdek je waar jouw interesses, talenten en kwaliteiten echt liggen en hoe je die het beste kunt ontwikkelen. Door stage te lopen bij verschillende bedrijven, mbo-opleidingen te bezoeken en verschillende beroepsgerichte keuzevakken te volgen, weet jij precies wat je wilt en kun je straks de juiste keuzes maken voor jouw vervolgopleiding en toekomst.

 

 

GA JE MEE OP BUITENLANDREIS?

Om je schooltijd op het VMBO Trivium College op een leuke manier af te sluiten willen we graag met alle leerlingen in JAAR 4 op een buitenlandreis.
  
In JAAR 3 hopen we je al wat meer te kunnen vertellen over de reisplannen voor als je JAAR 4 zit. Zoals: waar de reis naar toe gaat, wanneer en hoeveel de reis gaat kosten. Zo kun je je alvast hierop voorbereiden. Dit schooljaar, 2022-2023, gaan de leerlingen van JAAR 4 op reis naar de Noord Franse stad Lille.

Zoals je misschien begrijpt kan de school niet voor alle leerlingen een buitenlandreis betalen en vragen we daarom tegen die tijd aan jou, je ouder(s/)verzorger(s) vrijwillig bij te dragen aan deze reis.